Roll-Up

Roll–Up este un sistem de expunere format dintr-un suport cu tija din aluminiu, cu inchidere cu click in partea superioara si 2 talpi de sustinere pentru o buna stabilitate. Acesta este prevazut cu o geanta pentru protectie si transport.

Sistemul RollUp este disponibil pentru afisaj unidirectional sau bidirectional, in dimensiunile standard de 85 x 200 cm, dar poate fi si cu latime de 80, 100, 120 sau 150 cm pe aceeas inaltime de 200 cm, care se pot personaliza. Acesta include un banner realizat din print polipropilena rezistenta la apa ce poate fi laminata mat sau lucios, la cerere, din alte materiale precum hartie whiteback laminata sau frontlit banner.

Roll–Up-ul este un sistem expozitional simplu de montat si demontat, cu un impact vizual ridicat asupra audientei. Acesta este usor de folosit si are o durata de viata indelungata, deci poate fi utilizat pe parcursul a mai multor campanii publicitare, in functie de necesitati printul poate fi schimbat sistemul fiind refolosit cu afisaje diferite.

Roll Up-ul este un sistem expozitional de promovare usor de sesizat de catre potentialul client, iar forma fizica pe care o detine face expunerea mesajului publicitar mult mai interactiva.

Pret: 130 lei/buc+TVA

Preturile sunt negociabile in functie de:

  • cantitate
  • laminare mata/lucioasa  + 40 lei/buc+TVA
Roll-Up
Roll-Up
Roll-Up

Suna la numarul 0727 68 58 97 pentru detalii si oferta personalizata.

Contacteaza-ne

  • Bucuresti
  • 0727 68 58 97
  • office@victoradv.ro